Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κωλοτούμπες

Φίλος, με παρακάλεσε να θυμίσω την πιο εντυπωσιακή, ίσως κωλοτούμπα του Γιώργου Κατατζαφέρη: Διαβάστε στα πρακτικά του ευρωκοινοβουλίου στις 26-4-2006 τι δήλωνε ο "μακεδονομάχος" πατριώτης και τιμητής των πάντων:
Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Φυσικά ο συνεπής πολιτικός αυτά τα έλεγε για το Ιράν, αποδεικνύοντας ότι η βασική αρχή για έναν πολιτικό είναι η ....έλλειψη αρχών!!!!!!
Αλλά δεν αρκεί αυτή η αναφορά για να αντιληφθούμε τα τραγικά αποτελέσματα της αλλοπρόσαλλης πολιτικής:
Διαβάστε στην ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ με τι συνέπεια κατηγορεί ο Παναγιώτης Σαββίδης τους βόρειους γείτονες μας για εθνικισμό, αντλώντας στοιχεία από τα "επιχειρήματα" τους:
"Το 1913, η Συνθήκη του Βουκουρεστίου ακρωτηρίασε την προοπτική ενός ανεξάρτητου μακεδονικού κράτους. Ενα μεγάλο μέρος προσαρτήθηκε στην Ελλάδα. Ένα άλλο μεγάλο μέρος πήγε στη Σερβία και ένα μικρότερο μέρος στους Βουλγάρους."
Οφείλουμε όλοι να συμφωνήσουμε με τον Π. Σαββίδη, ότι επιχειρήματα σαν τα παραπάνω είναι τουλάχιστον φαιδρά, εάν όχι επικίνδυνα! Η εθνικιστική ιδεοληψία όσων εξακολουθούν να ονειρεύονται την καταστρατήγηση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου και Μεγάλες Μακεδονίες γίνεται ακόμα πιο γελοία εάν οι φορείς της επικαλούνται δεσμούς αίματος με τον ....Μεγαλέξανδρο.

Αν λοιπόν το ΛΑΟΣ σέβεται και υπερασπίζεται την συνθήκη του Βουκουρεστίου και καταδικάζει όσους εθνικιστές την αμφισβητούν, τότε προφανώς αποδέχεται την πολυεθνικότητα της Μακεδονίας και το γεγονός, ότι σε αυτή κατοικούν εν ειρήνη περισσότεροι από ένας λαοί.
Που κολλάει λοιπόν σε αυτή την στάση το σύνθημα "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"; Ή μήπως να το βελτιώσουμε, ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΛΑΒΙΚΗ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ;
Γιατί αυτό που καταλαβαίνει ο καλοπροαίρετος ευρωπαίος πολίτης, από αυτό το σύνθηκα, είναι ότι η Ελλάδα επιδιώκει να προσαρτήσει την FUROM  και κομμάτι της Βουλγαρίας. Από την μία μεριά κατηγορούμε τους Σκοπιανούς, ότι «είναι αρρωστημένοι» που επιδιώκουν να "απελευθερώσουν" την Μακεδονία από τους Έλληνες, και την ίδια στιγμή υπονοούμε ότι όσοι Έλληνες ελπίζουν να "απελευθερώσουν την Μακεδονία από τους Σλάβους, τους Αλβανούς και κάθε άλλο ...μιαρό υποκείμενο δεν μπορεί να αποδείξει την μεγαλεξανδρινή καταγωγή του; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι Μακεδόνες όσοι Πόντιοι ήρθαν στην Μακεδονία το 22, αλλά είναι παρείσακτοι, όσοι Σλάβοι κατοικούν στην Μακεδονία από τον 6ο αιώνα μετά Χριστό! Μήπως πίσω από αυτή την δήθεν εθνική πολιτική υποκρύπτεται ένας ακραίος ρατσισμός, που αναζητά την καθαρότητα του αίματος;

Με σημαία λοιπόν το "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" εμποδίσαμε την προοπτική της σύνθετης ονομασίας το 92. Την σύνθετη ονομασία σε όλη αυτή την διπλωματική κατρακύλα, την υποστήριξαν μόνο κάποια κόμματα της Αριστεράς και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά: Η πλειοψηφία των χωρών του ΟΗΕ (133 σύμφωνα με την άποψη των Σκοπίων και 99 σύμφωνα με ελληνικά μακεδονικά σωματεία) έχουν αποδεχθεί την ονομασία "Δημοκρατία της Μακεδονίας"

Στο χρονολόγιο που δημοσιεύεται στο sansimera.gr, αποδεικνύεται η εγκληματική πολιτική της πατριδοκαπηλίας, που μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει στον τόπο δεκάδες εθνικές καταστροφές. Και οι αρχιτέκτονες αυτής της ανερμάτιστης εξωτερικής πολιτικής, έχουν το θράσος να ισχυρίζονται, ότι φταίνε οι Οικολόγοι Πράσινοι, που το γειτονικό κράτος ονομάζεται σήμερα Μακεδονία αποκρύπτοντας ότι οι ΟΠ ιδρύθηκαν το 2002, όταν το έγκλημα είναι ήδη συντελεστεί.
Αποκρύπτουν οι πατριδοκάπηλοι και ένα ακόμα μυστικό: Πόσα όπλα αγοράζουμε από τις ΗΠΑ και την Γαλλία για να πετυχαίνουμε «διπλωματικές νίκες» όπως η …αναβολή ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ; Καμαρώνουμε ανόητα όταν ο Ομπάμα λέει FYROM για να μας κάνει το χατίρι, την ίδια ώρα που οι ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει την Republic of Macedonia. Και λέω, ότι καμαρώνουμε ανόητα γιατί η ίδια η μεταβατική ονομασία FYROM είναι σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Macedonia, που με τόση βδελυγμία απορρίπταμε το 92.
Αποκρύπτεται επίσης συστηματικά, ότι το βασικότερο κομμάτι του εγκλήματος έγινε, όταν ο Σαμαράς, τότε υπουργός εξωτερικών, προσυπέγραψε τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να βάλει τότε βέτο για την ονομασία του κράτους. Πριν πέσουν οι υπογραφές, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι όλοι θα δέχονταν μία άλλη ονομασία. Μετά τις υπογραφές είναι σχεδόν αδύνατον, αφού όπως παραδέχεται στα ξένα fora, αλλά δεν τολμά να το παραδεχθεί στους ψηφοφόρους του, ο συνεπής κύριος Καρατζαφέρης αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μία ονομασία!!!!!

Νωρίτερα το 1949 ο Τίτο μετονομάζει την Vardarska σε "Republik of Macedonia". Οι υπερεθνικόφρονες που κυβερνούσαν τότε αντί να προφύγουν στον ΟΗΕ για παραβίαση της συνθήκης του Βουκουρεστίου, κάνουν γαργάρα το ιστορικό έγκλημα, κατ΄εντολή των Αμερικάνων. Ο τότε ΥΠΕΞ Τσαλδάρης είχε γράψει επίσημη διαμαρτυρία, αλλά δεν την καταθέτει μετά από παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβυ.

Συστηματικά λοιπόν προδόθηκε η ελληνική Μακεδονία από όσους σήμερα πουλάνε πατριωτισμό για εσωτερική κατανάλωση, όταν στην Ευρώπη και τον ΟΗΕ έχουν υπογράψει μία ακόμα εθνική ήττα!!!! 

Σε ένα τραπέζι διαλόγου στις εκλογές του 2007, ένα εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ με είχε ρωτήσει: «Αντιλαμβάνεστε, ότι με την πολιτική σας, τα Σκόπια θα ονομαστούν Μακεδονία;» Και απήντησα: «ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου