Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Γιατί είμαι υποφήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους


Στο Γαλάτσι μας σήμερα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ θα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, για να γίνει ακόμη καλύτερο/ρη για να μπορέσουν οι νεότεροι να ζήσουν πιο ανθρώπινα, οι ΑΠΟΜΑΧΟΙ της ΖΩΗΣ και οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια τους με αξιοπρέπεια. Όμως καίριο σκοπό έχουμε πάνω απ' όλα την ανάδειξη των αξιών που είχαμε την τύχη να βιώσουμε, αλλά και την αφύπνιση όλων μας από το λήθαργο για ν' αρχίσουμε να νοιαζόμαστε ΚΑΙ για το διπλανό μας.
Αυτό που γίνεται σήμερα να συνθλίβεται ο συνάνθρωπος και όλα να ξεπουλιούνται στο βωμό του χρήματος είναι άκρως απαράδεκτο !!! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ενδιαφέρονται για τους (ΑΟΡΑΤΟΥΣ αυτούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) κατ' άλλους. Χρειάζονται μεγάλες τομές για να ζουν με αξιοπρέπεια, όλες οι κοινωνικές ομάδες μα και οι δικοί τους που τραβούν μεγάλο σταυρό στο δικό τους Γολγοθά . Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να φτιαχτούν για τους άπορους, μοναχικούς, για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ, αλλά και όλες τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ )

Εσείς που δήθεν ενοχλήστε και σαν οι καινούργιοι σταυρωτές ωρύεστε να μη γίνονται ξενώνες μπορείτε να μού πείτε, με το χέρι στην καρδιά, ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ; ΠΕITE μου μια προσφορά σας, μόνο μια, απέναντι στους συνανθρώπους μας. Μήπως θέλετε να φτιάξουμε έναν καινούργιο ΚΑΙΑΔΑ και να τους ρίξουμε όλους μέσα ; ΕΚΕΙΝΟΥΣ που δεν έχουν τις δικές σας ΑΝΕΣΕΙΣ και τα ΡΕΤΙΡΕ, τις ΒΙΛΕΣ και τα ΚΟΤΕΡΑ, τις πολυτελείς ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ, τα σπίτια στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και τα ΧΡΗΜΑΤΑ στην ΕΛΒΕΤΙΑ . Μόνο αν πετύχουμε όλα τούτα, τότε θα μπορούμε να λέμε και να κοιτάζουμε στα μάτια τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας ότι η ΕΛΛΑΔΑ μας αρχίζει να γίνετε πια μια ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Μια πολιτεία που θ' αγκαλιάζει όλα της τα ΠΑΙΔΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ !!! ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.
Για μας ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, θα ΓΝΩΡΙΖΕΙ όλα τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του. ΟΥΔΕΙΣ θα ΕΠΑΙΤΕΙ και θα ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ στο ΓΑΛΑΤΣΙ κ στην ΕΛΛΑΔΑ μας από τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Και δε θα ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΣ σε ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΕΑΔΕΣ.
Τεχνολόγος - Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ
Καλαμών 36 | 11147 – Γαλάτσι, Αθήνα, Ελλάδα
(+30) 69 77 65 0564 | fracisko@otenet.gr
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ
'ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου